Bloggsamarbete

Vill du samarbeta med Supergrafik?

Är du är bloggare, instagrammare, influencer och intresserad av att jobba med oss? Vi tycker det är jätteroligt! Alla är välkommen med en förfrågan, förutsatt att du är 18 år gammal eller äldre. Mejla oss på  info@supergrafik.se med länk till ditt konto, information om dig, antal följare och annan relevant statistik. 

Vi får in många frågor och för att lättare få svar snabbt så skriv gärna vilket sorts samarbete du önskar och vilken produkt du är intresserad av. Observera att det kan ta upp till en vecka innan du får svar från oss, vi vill ha en möjlighet att titta på din blogg.

Här är exempel på tre olika samarbetsalternativ - men självklart är vi öppna för alla förslag!


1. Tävling

Vi kan samarbeta i tävlingar i form av presentkort eller produkter. 
 

2. Personlig rabattkod - 10%*

  • Gilla och följ Supergrafik på Facebook och Instagram.
  • Skriv ett inlägg med text, minst en bild samt länk till Supergrafiks startsida www.supergrafik.se och Instagram-konto.

Meddela oss när ovan är gjort så skickar vi en personlig köpkod. Kom ihåg att skicka oss länk till aktuellt inlägg.

* Rabatten är giltig i 1 månad och är unik och personlig till dig som innehavare av bloggen/hemsidan. Frakten betalas som vanligt.


3. Få rabatt på en produkt du vill köpa

  • Du köper den vara du önskar och betalar med faktura eller kort.
  • Efter att du fått hem din vara så fotograferar du produkten och skriver ett inlägg på din blogg samt länkar till Supergrafiks webbutik - 2 länkar, en till startsida och en till aktuell produktsida (kopiera länken i adressfältet – på den produkt du köpt) - samt till vårt Instagram-konto.
  • Gilla och följ Supergrafik på Facebook och Instagram.
  • Därefter meddelerar du oss via mejl och bifogar länken till inlägget.

Från att ditt inlägg gjorts och 14 dagar framåt räknar vi antal besökare som hänvisats från din blogg (vi använder oss av google analytics). Beroende på hur många besökare din blogg genererat så drar vi av 10-50% av priset.

Procentsteg – antal hänvisningar:
1 - 200 st  = 10% rabatt
200 - 400 st = 20% rabatt
400 – 600 st = 30% rabatt
600 - >> st = 50% rabatt

Summan avser totalt antal hänvisningar under 14 dagar till Supergrafik.se och Instagram.

Hur går återbetalningen till? Vid faktura: fakturan korrigeras och en ny rabatterad faktura mailas till dig (förfallodatum flyttas fram i samband med köp). Vid kortbetalning: Summan som motsvarar rabatten återbetalas till det kort som används vid köpet.
 

Varmt välkommen!

 

 

 

 


 

Produkter
Övrigt