Köp- och leveransvillkor

I nuläget säljer/levererar vi endast inom Sverige.

ÅLDERSGRÄNS
Du måste ha fyllt 18 år för att kunna genomföra ditt köp här hos Supergrafik.

KUNDUPPGIFTER
När du handlar hos Supergrafik registrerar du ditt namn, adress och kontaktuppgifter. De uppgifter som du uppger när du registrerar dig stannar hos oss. Vi använder dem bara för att kunna skicka dina varor eller om vi behöver ställa någon fråga om din beställning (t ex om du missat att fylla i text på en vara osv). Vi kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredje part förutom om någon tvist, reklamation eller liknande skulle inträffa. Av juridiska skäl och konsumentköplagen måste vi spara dina uppgifter en tid men de kommer att raderas så snart detta inte längre är nödvändigt. 

 

DINA BETALNINGSALTERNATIV

1. BETALNING - KLARNA CHECKOUT

Betalning sker i samarbete med Klarna AB. Klarna AB tillhandahåller Klarna Checkout, en DDS och PCI-certifierad betalväxel som möter standarden för säkra betalningar över internet. I Klarnas betalningslösning kan du betala på följande sätt:

- VISA- eller Mastercardkort, med eller utan kredit

- Direktbetalning via SEB, Handelsbanken, Nordea eller Swedbank

- Klarna Faktura, 14 dagars kredit (räknas från utleveransdagen)

- Klarna Konto, välj delbetalning och betala i din takt

Genom att använda Klarna Checkout godkänner du Klarna AB:s (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm), "Klarna", villkor såsom de framgår nedan. I och med att du anger eller efterfrågar information i kassan börjar du använda Klarna Checkout. Därigenom har du också godkänt vår behandling av dina personuppgifter. För att få handla på Supergrafik.se måste du vara minst 18 år.

Klarna AB användarvillkor >>

2. INTERNETBANK VIA PAYSON 

Betalning via Internetbank sker enkelt och säkert med Payson och det är kostnadsfritt. Att betala med direktbetalningar är både enkelt och tryggt. Du dirigeras om till din banks hemsida där du utför köpet. Payson samarbetar med alla svenska banker som erbjuder direktbetalning: Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar vilket gör att ingen obehörig kan ta del av dina bankuppgifter.


3. PRESENTKORT

Om du har fått ett presentkort väljer du betalningsalternativ "Presentkort". Glöm inte att ange numret som står på presentkortet i meddelanderutan i kassan! Skylten skickas direkt hem till dig - givetvis utan kostnad.

PRISER
Produktpriserna på www.supergrafik.se är de som anges på webbplatsen och priserna inkluderar gällande moms.

FRAKTKOSTNAD
Frakt- och expeditionskostnad tillkommer med 69:-
*
*Gäller ej skrymmande produkter med större yttermått än 75x105 cm där vi måste ta ut vår faktiska fraktkostnad.

Ej uthämtade/utlösta paket
Vi debiterar 260 kronor för att täcka våra hanteringskostnader/frakt för ej uthämtade/utlösta paket.


LEVERANSTID

Varorna skickas inom 5-7 arbetsdagar. Vi gör allt vi kan för att du ska få dina varor så fort som möjligt. Alla varor tillverkas efter att vi har fått din beställning eftersom de skräddarsys åt dig. Leveranstiden är beräknad utifrån postens normala postgång (vi kan dessvärre inte ansvara för postens eventuella förseningar). Du bör alltid kontakta oss om din beställning är brådskande.

LEVERANSSÄTT
Vi skickar alla sändningar under 2 kg som brev med posten. OBS. Posten har ändrat "liggtiden" på brev (under 2 kg), de ligger endast kvar i 14 dagar, därefter går sändningen i retur. Se till att du hämtar din leverans inom 14 dagar för att undvika onödiga extrakostnader.
 
UTEBLIVEN LEVERANS
Om du inte får din beställning inom den utlovade leveranstiden ska du återkomma till oss, senast 14 dagar efter beställningsdatum för att ha möjlighet att reklamera. Därefter har du ingen möjlighet att reklamera saknad vara och ingen möjlighet till återbetalning.
 
RETURER
Om vi levererar en felaktig vara ersätter vi självklart med en ny vara omgående i enlighet med
konsumentköplagen. Kontakta oss så fort du fått din felaktiga vara så berättar vi hur du ska göra och ifall varan ska skickas tillbaka till oss (kostnadsfritt för dig).

Om du skulle ta emot en vara som skadats under transporten, kontakta oss så fort som möjligt så att vi kan skicka en ny.

OBS. Våra skräddarsydda produkter som t ex barnvagnsskyltar, namnposters, egen designad vinyldekor omfattas inte av bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt.
 
Om du önskar returnera varan ska du först kontakta oss för att få ett returnummer, detta ska ske, enligt svensk lag, senast 14 dagar efter mottagningsdatum. Återbetalning sker ej om returnummer saknas.  Alla varor ska returneras i orginalemballage i oanvänt skick.

Kontaktuppgifter vid ångerrätt samt reklamation:
Email:
info@supergrafik.se
Postadress: Supergrafik, C/o Säfström, Tallvägen 50, 907 38 Umeå.

Obs. Vill du returnera en vara står du själv för returfrakten. Återbetalning sker så snart varan kommit oss tillhanda.

 

 

Produkter
Kundtjänst

Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

info@supergrafik.se

Övrigt