Supergrafik

Väggdekor badrum

Väggdekor är ett ord som inkluderar allt från självhäftande väggtexter bestående av noga utvalda ord, citat, diktstycken eller låttexter, till inramade planscher och exklusiv konst. Badrummet är ett av de rum som allra minst dekoreras med väggdekor och det är synd! Just eftersom man inte är särskilt van vid att se väggdekor för badrum gör de desto större intryck.

Väggtext badrum

Precis som för alla andra rum i ett hem kan en väl vald väggtext göra stor skillnad för känslan i ett badrum. Man kan välja ett inspirationsord, ett favoritcitat eller ett låtstycke man älskar lite extra och låta detta fylla badrummet med sin positiva energi. Väggdekor för badrum i form av väggtexter är ett lättillgängligt, billigt och enkelt sätt att göra stor skillnad för känslan i badrummet. Man får helt enkelt mycket för sin investering!

Wallstickerland

Badrummet är ett rum att koppla av i, men för att kunna göra det måste man skapa en tillåtande atmosfär. Ett enkelt sätt att skapa harmoni är genom att dekorera med väggtext till badrum. På Wallstickerland finns ett stort urval av roliga, söta, vackra och inspirerande väggtexter avsedd just för badrum. Ta en titt i deras gedigna sortiment och låt dig inspireras! 
 • Roliga, söta och inspirerande väggtexter särskilt avsedda för badrum.
 • Väggdekor som tål badrummets klimat med ånga och hög luftfuktighet.
 • Möjlighet att välja väggtext med storlek som passar ditt badrum.

Goosa

Alla känner vi till uttrycker less is more. För många av oss är det viktigt att den väggdekor vi väljer för att inreda hemma är nedtonad, stilren och smälter in väl med övrig inredning. Hos Goosa kan du välja bland ett litet men naggande gott sortiment av väggtexter för badrum; enkla ord och bilder som i huvudsak markerar vad badrummet finns. Möjlighet finns att välja färg på väggtexten. 
 • Valet för dig som vill dekorera med stilren väggtext i badrummet.
 • Litet men nischat urval av väggdekor för badrum.
 • Möjlighet att välja färg på väggtexten för att matcha övrig inredning.

Paxlux

Det finns inget som säger att ett badrum endast får ha badrumsrelaterade väggdekorationer och det har man på Paxlux tagit vara på. Badrummet är ett rum där fantasi och kreativitet många gånger får fritt spelrum och det kan man med fördel uppmuntra genom att dekorera med inspirerande väggtext eller annan väggdekor för badrum. Ta en titt på utbudet av väggdekor hos Paxlux och låt dig inspireras!
 • Stort och varierat utbud av väggtext och väggdekoration för badrum.
 • Du har möjlighet att själv välja färg på din väggtext.
 • Tydlig och trevlig webshop som man gärna återkommer till!

Konst i badrum

Varför folk inte i större utsträckning inreder badrum med konst, planscher och prints beror nog på att man tror att badrummets varierade luftfuktighet kommer att förstöra konsten. Det är synd att en sådan missuppfattning håller folk från att använda väggdekor till badrum. Med rätt material och placering kan man med stor framgång inreda sitt badrum precis så som man önskar, det är bara att låta inspirationen flöda!

Zazzle

Det finns en hel del konst som är framtagen och avsedd just för badrum – allt från roliga citat till informativa instruktionsmanualer. En rolig poster i badrummet lyfter humöret för besökaren. Är man inte lika skojfriskt lagd kan man istället inreda sina badrumsväggar med konst som faller en i smaken. Hos Zazzle finns ett stort utbud av posters för badrum – av både den ena sorten och den andra.
 • Fyndiga, roliga och charmiga posters särskilt framtagna för badrum.
 • Tidlösa prints till konkurrenskraftiga priser, det är bara att välja och vraka!
 • Välj bland flertalet storlekar för att passa just ditt badrum.

Bimago

På Bimago har man specialiserat sig på att ta fram harmoniska motiv avsedda för badrummet. Här kan du välja och vraka bland undersköna närbilder på blommor, grafiska tryck och stilrena prints, bland mycket annat. Att hänga upp noga utvalda och elegant inramade posters i badrummet ger stil och karaktär till ett rum som allt för ofta förbises. Besök Bimago för inspiration!
 • Eleganta, harmoniska och stilrena posters avsedda för ett modernt badrum.
 • Möjlighet att anpassa posterns storlek och välja till en passande ram.
 • Högkvalitativa prints som håller för badrummets ibland hårda påfrestningar.

Europosters

För den som söker något mer våghalsigt för sitt badrum är Europosters webshopen att vända sig till. Här finner du djärva prints och posters på allt från naturmotiv till kaxiga citat. Låt badrummet bli den källa till kraft och inspiration som behövs i en stressig vardag. Alla posters håller genomgående hög kvalitet och kan med fördel kombineras med varandra.
 • Ge badrummet säregen karaktär med djärva prints och posters.
 • Motivserier som både kan kombineras och användas solo – du väljer!
 • Billiga posters av hög och hållbar kvalitet – perfekta för badrummet.